C. Ronaldo odbija pregovore s Manchesterom

Slika nije dostupna
Cristiano Ronaldo još nije spreman s Manchesterom pregovarati oko novog ugovora. Pretpostavlja se da se Portugalac i dalje nećka oko odlaska Primeru, piše Times.

22-godišnji Portugalac s Manchesterom je u studenom 2005. produžio već postojeći ugovor za dvije godine, čime se klubu obvezao do 2010. No, Manchester mu 'plaću' želi povećati, tj. izjednačiti ga s igračima poput Wayna Rooneya čija je tjedna zarada 100.000 funti (oko 150.000 eura). 

No, Ronaldo, čini se, ne želi brzati s odlukama već će pričekati ponude španjolskih klubova. To bi, na kraju, moglo utjecati i na Manchester, koji bi, u želji da ne izgubi jednog od trenutno najboljih igrača na svijetu, mogao dodatno 'podebljati' svoju ponudu. 

Ferguson: Ronaldo zna da su glasine dio života

Trener Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson uvjeren je da raznorazne spekulacije mladom Portugalcu neće 'udariti u glavu'. 

"Ne brinem se jer znam da je sretan ovdje. Ponekad i ja uzmem novine u ruke i čitam o tome koga želimo kupiti, a o nekima od tih ljudi nikada nisam ni razmišljao. Stoga se ne brinem što novine pišu", rekao je Ferguson.