Oglas

Šareni jesenski odmor u prirodi uz dodatni popust!

PR Foto: PR
Crno Jaje i Mastercard za vas pripremili 10% dodatnog popust na odabrana putovanja! Požurite i iskoristite priliku za uštedu!

Doživite čaroliju jeseni u prirodi NP Plitvička jezera uz ekskluzivni Jesenski paket užitka! Uživajte u nezaboravnom odmoru u luksuznim smještajnim jedinicama petozvjezdanog kampa, okruženi bojama i mirisima jeseni u Camping Plitvice.

Uživajte u prirodnim ljepotama slovenskog kraja Golte uz adrenalinske doživljaje te idiličan wellness i spa odmor u Wellness Hotelu Montis.

PR Foto:PR

Bajkoviti odmor u Trakošćanu uz smještaj s polupansionom u Hotelu Trakošćan. Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima. Oko Trakošćanskog jezera uređena je staza okružena nevjerojatnim prirodnim ljepotama park-šume Trakošćan.

Provjerite i ostale ponude te uživajte uz smještaj u najboljim hotelima jer od 20. do 22.09.2024. na odabrana putovanja ostvarujete 10% dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard karticom!

Ponude na koje ostvarujete popust potražite na CrnoJaje.hr

Povezane teme