Oglas

Iskoristite priliku za uštedu na CrnoJaje.hr!

PR Foto: PR
Crnom Jaju i Mastercard i ovaj su mjesec za vas pripremili 10% dodatnog popust na odabrana putovanja! Požurite i iskoristite priliku za uštedu!

Istražite pitoreskni Rovinj prije nego počnu ljetne gužve uz smještaj s doručkom u modernom Bella Natka Bed & Breakfast. Rovinjske ulice pune su umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora.

PR Foto:PR

Iskoristite priliku za wellness odmor nadomak Zagreba! Wellness centar Hotela Sport sadrži 5 vrsta sauna. Uz finsku, rusku, bio i infracrvenu saunu te parnu kupelj, revitalizirati se možete u unutarnjem bazenu sa protustrujnim mlaznicama.

PR Foto:PR

Uživajte u proljetnom zelenilu i pobjegnite od stresa u mir Gorskog Kotara. Kuća Bruno okružena je 40 godina starim gorskim jelama i šumom, što je čini idealnom za bijeg od gradske užurbanosti i uživanje u miru, svježem zraku i prirodnim ljepotama.

Provjerite i ostale ponude te uživajte uz smještaj u najboljim hotelima jer od 17. do 19.05.2024. na odabrana putovanja ostvarujete 10% dodatnog popusta za plaćanje vašom pohranjenom Mastercard karticom!

Ponude na koje ostvarujete popust potražite na CrnoJaje.hr

PR Foto:PR

Povezane teme