Tko je prorus

VIDEO Pogledajte kako je Milanović odgovorio Grlić Radmanu i Plenkoviću: "Dame i gospodo..."

Zoran Milanović Foto: Ured Predsjednika
Nastavljaju se prepucavanja oko samita u Dubrovniku i oko toga je li trebao biti pozvan Zoran Milanović ili nije, tko je za Rusiju, a tko za Ukrajinu.

Nakon što je ministar vanjskih poslova Goran Grlić Radman u petak zaključio kako predsjedniku Milanoviću Rusi financiraju kampanju, a premijer Andrej Plenković izjavi kako, "fantastični, briljantni, veliki umotvorni savjetnici i Milanović sam", ne znaju pročitati sadržaj deklaracije potpisane u Dubrovniku, Milanović se oglasio na Facebooku.

Podsjetio je na posjet ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova Hrvatskoj 2020. godine, kada ga je srdačno primio Grlić Radman koji se pohvalio kako je u njemu otkrio pjesničku dušu. 

"Naš susret smo počeli s jednom knjigom pjesama i otkrio sam jednu toplu dušu poetsku Sergeja, pa sam čitao na ruskom poeziju koju je pisao Sergej Lavrov, jer uz to što je diplomat on je i pjesnik", rekao je tada ministar. 

 

Pročitajte i ovo Interpolova tjeralica Usred Zagreba pao član srpskog kriminalnog klana, kum balkanskog šefa podzemlja

Pročitajte i ovo Prikuplja se pomoć Ogromna tuga na Banovini, bračni par po treći put sve izgubio: "Jednostavno ne mogu do kraja života biti u kontejneru"

Pročitajte i ovo MIG-ovi idu u mirovinu Dnevnik Nove TV prvi doznaje: Unatoč Rafaleima, hrvatsko nebo čuvat će Mađari i Talijani

Pročitajte i ovo Ekipa Nove TV u obilasku Nakon više od tri godine i 25 milijuna eura ponovno se otvara važno kulturno mjesto Zagreba