U Leipzig

Milanović ide na utakmicu u Njemačku: Pogledajte koga sve vodi sa sobom

Zoran Milanović Foto: Damir Krajac/Cropix
Nakon predsjednika Sabora i Vlade, i predsjednik Republike bodrit će Vatrene u Njemačkoj.

Da će u Njemačku na Europsko nogometno prvenstvo, i to najvjerojatnije na utakmicu s Italijom, u pratnji supruge, predsjednik Republike Zoran Milanović kazao je još prije nekoliko dana.

Na dan utakmice Hrvatska- Italija, koja je na rasporedu od 21 sat u Leipzigu, a u kojoj se Vatreni na rubu ispadanja bore za prolazak skupine B na Euru u Njemačkoj iz Ureda predsjednika najavili su da će Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović danas boraviti u Leipzigu.

Na poziv predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina, Milanović će pratiti utakmicu trećeg kola skupine B na Europskom nogometnom prvenstvu, a uz njega će biti i predstojnik Ureda predsjednika Republike Orsat Miljenić i povjerenik Predsjednika Republike za sport Tomislav Paškvalin.

Pročitajte i ovo Strah i trepet Talijani u strahu uoči Hrvatske: "To su nitkovi istrošeni u tisućama bitaka, a u obrani imaju čudovište"

Pročitajte i ovo JE LI OVO MOGUĆE? Šok i tuga u Leipzigu! Hrvatska ostala bez pobjede golom Talijana u 98. minuti!

"Ići ću službeno, nažalost ne idem kao normalan svijet", kazao je ranije Milanović i rekao da prilikom odlazaka na utakmice ne nosi dresove ni šal te dolazi potpuno civilno.

"Kada gledam kod kuće, onda uvijek obučem neki znak, neki detalj, ili neko 'šatorsko krilo od 50 kvadrata', ali ovako kada idem na utakmice, to ne radim, to sam odlučio", kazao je Milanović.