Milijun eura

Kakva sreća: Osvojila jackpot s brojevima datuma rođenja unuka - "Točno znam što ću s novcem"

Novac, ilustracija Foto: Getty Images
Dobitnica već ima plan što će s novcem.

Dobitnica milijun eura na Lotu 7 kaže da je oduvijek znala da će jednom osvojiti Jackpot, prenose njezine riječi u Hrvatskoj Lutriji.

Loto 7 je njena najdraža lutrijska igra koju povremeno uplati putem interneta, a to je učinila i ove subote. "Oko 4 popodne sam se sjetila da bi baš mogla odigrati sedmicu. Prije deset dana mi se rodilo unuče, pa sam njegov datum rođenja uvrstila u svoju kombinaciju – i osvojila Jackpot!", prepričala je dobitnica.

Samo par sati kasnije pratila je televizijsko izvlačenje i shvatila da su upravo njeni brojevi izvučeni. "Sjedila sam s kćerkom i rekla joj, evo to su sve moji brojevi, a ona je mislila da se zafrkavam. Povjerovala mi je da sam sve pogodila tek nakon što mi je stigla obavijest na aplikaciji, s upisanim osvojenim iznosom", objasnila je.

Za veliki dobitak plan je već razrađen. "Moje unuče meni je najveće bogatstvo, a s novcem točno znam što ću. Pomoći ću ponajprije svojoj djeci, a dio ću odvojiti i u humanitarne svrhe, jer treba dati onima kojima je to najpotrebnije", zaključila je dobitnica.

Prilika za novih milijun eura je u srijedu kad je novo izvlačenje Lota 7, podsjećaju u Lutriji.

Pročitajte i ovo javna dražba FOTO Država prodaje automobile, početne cijene od par stotina eura

Pročitajte i ovo Uragan Milton VIDEO Meteorolog se potpuno slomio pred kamerama: "Ispričavam se. Ovo je jednostavno užasno"

Pročitajte i ovo Sad je službeno Miro Bulj objavio kandidaturu za predsjednika države i najavio pet referenduma

Pročitajte i ovo lažna uzbuna Evakuirane tri srednje škole: "Stigla je poruka na e-mail da će sve dići u zrak"

Pročitajte i ovo Vjetrovi do 250 km/h VIDEO Kirk ide prema Europi, a Amerikanci bježe zbog Miltona: "Nikada nije bilo uragana poput ovog. Umrijet ćete ako se ne evakuirate"

Povezane teme