muke zbog radova

Radovi na cjevovodu traju skoro godinu dana, mještani voze po raskopanoj cesti: "Svaki tjedan je auto u kvaru"

U Dubrovačkom naselju Knežice radovi na cjevovodu traju već godinu dana, a zbog raskopane ceste stanovnici ne mogu normalno do svojih kuća.

Stanovnici Knežice, naselja u Dubrovniku, mjesecima ne mogu normalno do svojih kuća. Zbog radova na vodoopskrbi, raskopana je prometnica. Pucaju gume na automobilima, stariji strahuju da Hitna ne može do njih, a nadležni prebacuju odgovornost jedni na druge.

Riječ je o radovima na vodoopskrbnom cjevovodu koji traju već gotovo godinu dana, a mještani su očajni.

"Auto je od jučer u kvaru, svaku sedmicu. Guma, ovo, ono, a mi bez auta ne možemo ništa! Nema auta koje ovdje nije nastradalo, kojemu nešto nije pošlo! Čak i po dva tri auta u kući!", rekla je Perica.

"Nikakva rješenja i nikakve odgovore mi nemamo. Mi smo ispred GK Komolac poslali upite komunalnom odjelu i vodovodu. Nikakvih odgovora nemamo dosad.

I područje Knežice i GK Komolac je Grad Dubrovnik, nije samo Uvala Lapad, zato nam je smiješno kad gradonačelnik kaže da radi poslove koje ne mora raditi. Evo ovo je posao koji mora raditi, a nažalost ne radi", smatra Tomo Kristović, predsjednik Gradskog kotara Komolac.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Pročitajte i ovo nakon slučaja u švedskoj Podignuta razina rizika od majmunskih boginja, za Dnevnik Nove TV oglasio se ministar Beroš

Pročitajte i ovo 23 dana Zaposlenici najveće europske zračne luke štrajkat će 23 dana: "Znamo da će to uzrokovati ozbiljne probleme putnicima"