Stravičan zločin

Jezivo svjedočanstvo zaposlenice doma za starije: "Sakrila sam se ispod kreveta, šef je pobjegao kroz prozor"

Zaposlenica Doma za starije i nemoćne u Daruvaru opisala je kako se spasila tijekom napada u kojem je ubijeno šestero ljudi.

U Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru naoružani bivši vojni policajac K. P. počeo je pucati po ljudima.

Nakon groznog masakra, izjavu za medije dala je jedna od zaposlenica Doma za starije.

Opisala je kako su se ona i ostali zaposlenici spasili.

"Sakrila sam se ispod kreveta, šef je pobjegao kroz prozor. Ana je samo vikala: 'Bježite, djeco!' Izašli smo kroz prozor", ispričala je novinarima. 

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu Cure detalji masakra u Daruvaru, otkriven navodni motiv za krvavi pohod: "Ubijeni njegovatelj nije uopće trebao raditi... "

Pročitajte i ovo Novi detalji Glavni ravnatelj policije: "Policija je dosad tri puta postupala prema ubojici iz Daruvara"

Iako vidno potresena, na pitanje kako se osjeća rekla je da je OK. "Samo želim svojoj djeci kući", rekla je zaposlenica koja u napadu nije ranjena. 

Pročitajte i ovo Cure detalji Tko je ubojica iz Daruvara? Prije mjesec dana bacio poznanika na stepenice, držao mu pištolj u ustima

Pročitajte i ovo petero ubijenih Oglasili su se hitnjaci o masakru u Daruvaru, oni su dobili dojavu da je riječ o tučnjavi

Na licu mjesta ubio je pet osoba, dok je jedna od ozlijeđenih osoba podlegla ozljedama. Svi ozlijeđeni prevezeni su u bolnice.

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju
Koronavirus VELIKA FOTOGALERIJA Ovo je mjesto groznog ubojstva u Daruvaru