dobrovoljni darivatelji

Pomozite Filipu! Zaklada Ana Rukavina organizira akciju upisa u registar

Zaklada Ane Rukavine pokrenuo je lavinu događaja i pomogla spasiti mnoge živote u Hrvatskoj i u svijetu. Sada i vi imate priliku nekome spasiti život.

Zaklada Ana Rukavina poziva sve građane Kaštela i okolice da se odazovu akciji upisa u registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica koja će se održati u srijedu u Kaštel Sućurcu.

Akcija je pokrenuta za 15-godišnjeg Filipa Lemu koji je obolio od aplastične anemije i koji se trenutačno liječi u KBC-u Zagreb. Uzorci će se prikupljati u Gradskoj upravi u Kaštel Sućurcu od 13 do 15 sati.

"Molimo sve građane da se odazovu u što većem broju da se nađe nesrodni darivatelj malome Filipu i svim potencijalnim oboljelima u Hrvatskoj i diljem svijeta. Veselimo se da se što više odazovete i želimo ovim putem najaviti, ako je moguće svi koji su se upisali u registar da ažuriraju svoje podatke jer to je jako važno u potrazi za donorom", rekla je Sandra Zeljković, voditeljica Udruge Zaklade Ana Rukavina.

Pročitajte i ovo otkrila koliko zarađuje Obilazi staračke domove i umirovljenicima uljepšava dane: "Seksam se s nekima koji to nisu radili od 1999."

Pročitajte i ovo Kobni ugriz glodavca Majka se srušila i preminula pred očima djece: Napao ju je i ugrizao maleni kućni ljubimac