ŠOKANTNA SNIMKA

VIDEO "Stani, je*em ti mater!" Biciklist u Zagrebu mahao nožem i prijetio vozačima, policija munjevito reagirala

Biciklist prijetio nožem Foto: Screenshot
Zagrebački instruktor vožnje snimio je biciklista na Vrbanima koji mu je izletio pred automobil držeći u desnoj ruci poveći nož. Policija ga je uhvatila, a čini se da je bio pod utjecajem droga.

Zagrebački instruktor vožnje Krešimir Stunić ostao je u šoku kad je pred njegov automobil izletio biciklist s nožem u ruci.

Sve se odigralo 6. lipnja oko podneva u zapadnom dijelu grada, u neposrednoj bilizini trgovačkog centra Point. Prilikom skretanja ulijevo pred Stunićevo vozilo autoškole izletio je biciklist koji je u desnoj ruci držao poveći nož i u jednom ga trenutku okrenuo prema Stuniću.

"Stani, je*em ti mater", povikao mu je biciklist, na što mu je instruktor vožnje viknuo na koje svjetlo ide (na pješačkom preko kojeg je prelazio biciklist bilo je crveno svjetlo). 

Pročitajte i ovo nema je danima Jeste li vidjeli ovu ženu? Njezina kuma i poznata blogerica objavila apel na mrežama

"Ajde puši ku*rac, majmune. Kurva ti je mama", zadnje je što mu je viknuo biciklist. Kako Stunić u automobilu ima i kamere, cijeli je incident snimljen, a objavio ga je na svom TikToku. 

@instruktor_trulac NOŽ #samoljubav ♬ original sound - Instruktor TRULAC

"Sve sam toga dana prijavio policiji, ali sam od njih dobio informaciju da su ga već pronašli jer su bile još dvije-tri prijave. Čini se da je bio na speedu. Izgleda da mu nije bilo prvi put, netko je i u komentarima napisao da imao s njim bliski susret", rekao nam je Stunić, koji nije odmah primijetio što je biciklist imao u ruci.

"Nisam odmah skužio da ima nož. Poslije sam razmišljao da objavim video ili ne, ali su mi prijatelji rekli da je tip papak i da samo kokodače, pa sam ga objavio: Neka ljudi vide kakvih kretena ima", kaže nam Stunić.

Pročitajte i ovo Narušeni odnosi? Otkriveno što je Petković rekao Perišiću prije nego što je uzeo loptu i promašio penal protiv Španjolske

U jednom komentaru ispod njegova videa zaista stoji i svjedočanstvo jednog vozača koji se također susreo s tim mladićem. Sve se odigralo također na Vrbanima, nekoliko stotina metara od trgovačkog centra.

"Derao mi se: 'Stani, pi*ka ti materina', ali stao sam i izišao van s čekićem", napisao je taj korisnik i dodao da je bicilist samo otišao dalje uz uvrede. "Kukavica obična", zaključio je.

Policija: Uhitili smo ga

Policija je potvrdila da je istog dana priveden muškarac sa snimke. "PU zagrebačka zaprimila je tri dojave u kojima se navodi da mladić verbalno prijeti te pokazuje nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvaćanske ceste, Golikove ulice te II. trebevečkog odvojka.

Istog dana operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije", objavila je zagrebačka policija.

Muškarac je prekršajno prijavljen za drsko ponašanje na javnom mjestu te za prekršaj iz članka 29. Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. Sud ga je proglasio krivim te mu je izrečena novčana kazna od 1090 eura. 

Povezane teme