Vožnja sa stilom

Idealno doba za vožnju: Uživaj u jeseni uz vrhunske motore po super cijenama

Yamahin Fantastic Caballero 700 Foto: Bijelo jaje
Ljetne vrućine su iza nas, no rana jesen je idealno doba za vožnju motocikala. Na oglasniku Bijelo Jaje pronašli smo tri modela odlične kvalitete do 10.00000 eura.

Legendarni skuter Vespa već je desetljećima sinonim za bezvremenski stil, ali i udobnost s odličnim performansama. Piaggio redovno osvježava dizajn ovog modela istovremeno ne gubeći njegov retro identitet.

Skuter Vespa Foto:Bijelo jaje

Harley Davidson Zagreb između ostalog ima sivu Piaggio Vespu GTS 300 Supersport E5 RST iz 2023. godine s prijeđenih 10.967 kilometara i snagom motora 18 kilovata.

Piaggio Vespa GTS 300 Supersport E5 RST Foto:Bijelo jaje

Njen sportski duh dopunjen je najnovijom tehnologijom, vrlo je praktična i fleksibilna glede probijanja kroz gradsku gužvu, pruža vam dovoljno prostora kako bi bez problema obavili kupovinu i prevezli stvari, a ispod sjedala bezbrižno možete smjestiti dvije kacige. Potrošnja goriva je izuzetno ekonomična. Dizajn je obogaćen brojnim detaljima i sportskom grafikom, opremljena je izvrsnim sjedalom koje se ističe visokom kvalitetom materijala i kontrastnim šavovima. Cijena ovog modela je 6.799 eura, a detalje možeš doznati na linku.

Nova trgovina motocikala MOTO ĐIR otvorila se na adresi Grge Novaka 31 u Splitu , predstavljajući poznati španjolski brend Wottan Motor . Trgovina MOTO ĐIR priča je koju su započeli mladi moto entuzijasti kao glavni zastupnici za Hrvatsko tržište.

Wottan motocikli, poznati po svojoj pouzdanosti i performansama predstavljaju vrhunski izbor za ljubitelje vožnje, a u ponudi se može pronaći širok spektar modela koji će zadovoljiti različite preferencije i stilove vožnje. Jedan od istaknutih modela je Wottan Storm S+ 300cm, koji nudi svu opremu potrebnu za svakodnevno korištenje skutera.

Wottan Storm S+ 300cm Foto:Bijelo jaje

Talijanski stil jasno se očituje u svakom detalju modela STORM-S 300. Dizajn potpisuje Alessandro Tartarini s privlačnim linijama koje ostavljaju snažan dojam. Dodatno, ističe se impresivna LED optika sprijeda i straga (s uočljivim 3D efektom) koja mu pridodaje osobnost i privlačnost. Kao konačni detalj, spomenimo sportski zatamnjeni vjetrobran, već klasičan u proizvodima tvrtke Wottan Motor.

Sustav omogućuje paljenje i gašenje skutera bez fizičkog ključa, koristeći radio frekvencije ili Bluetooth signale za glatko iskustvo vožnje i veću sigurnost. Povećanje performansi prati poboljšano kočenje s dva kočiona diska, četveroklipnim radijalnim kočnicama na prednjem kotaču i ABS sustavom.
Dolazi s vrlo kompletnom standardnom opremom. Uključuje sigurnosni sustav u bravi s gumbom za otvaranje sjedala i rezervoara goriva, pneumatski stražnji ovjes s podešavanjem predopterećenja, USB priključak za punjenje mobilnog telefona.

Ovaj model se ističe zahvaljujući iznimno značajnom kapacitetu za prijevoz, budući da ispod sjedala možete smjestiti integralnu i jet kacigu, prostor koji možete pristupiti putem prednjeg gumba s jednostavnim i udobnim otvaranjem.
Zahvaljujući snazi od 27 KS i vrlo ravnomjernoj krivulji okretnog momenta, riječ je o skuteru koji omogućuje iznenađujuće ubrzanje u gradu i visoke krstareće brzine pri putovanju na cesti. I da zaokružimo, prilagodba pravilima Euro 5 čini ga ekološki prihvatljivim vozilom s vrlo štedljivom potrošnjom goriva.

Ovaj model ima nekoliko istaknutih značajki, uključujući ogroman TFT zaslon od 5 inča i dva analogna sata koji pružaju sve informacije dostupne na brzi pogled. Baci oko na oglas i doznaj detalje.

Za kraj smo pronašli potpuno nov Yamahin Fantastic Caballero 700 iz 2023. godine snage motora 55kW. Savršen balans cestovne i off-road zabave ostavit će Vas bez daha.

Yamahin Fantastic Caballero 700 Foto:Bijelo jaje

Caballero 700 može se pohvaliti nizom parametara koji mu omogućuju bezbrižnu vožnju na cesti ali i divljim stazama. Kotači od 19 i 17 inča, optimizirani ovjes u kombinaciji s težinom od samo 175 kilograma omogućava agilnost, sigurnost i preciznost prilikom vožnje na bilo kojem terenu.

Yamahin Fantastic Caballero 700 Foto:Bijelo jaje

Savršena snaga za zabavu na cesti i izvan nje, 74 KS pri 9000 okretaja u minuti dolazi s novom robusnom krivuljom okretnog momenta u raspon od 60Nm do 8000 okretaja u minuti, s vrhuncem od 70Nm pri 6500okretaja u minuti.
Caballero 700 pruža iznimne performanse i zadovoljavajuću snagu, što ga čini idealnim izborom za putovanja srednjeg dometa. Udobno sjedalo pruža dovoljno mjesta i za suputnika.

Cijena ovog Caballera 700 je 10.350EUR i sve ostalje detalje možete vidjeti ovdje.

Pročitajte i ovo Mukotrpna borba Poplave u Europi ne posustaju: "Ljudi su traumatizirani i demoralizirani"

Pročitajte i ovo Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U prometnoj nesreći poginula pješakinja

Povezane teme