Poznato je da se o ukusima ne raspravlja, ali ovoga puta ekipa Provjerenog napravila je iznimku te se zaputila se u Klis, Drniš i Boraju isprobati čija je janjetina najbolja.
'Malo soli i to je to! Nikakve mirodije. Peći na drvima, grabovina i hrastovina', otkrio im je Branimir, vlasnik restorana na Klisu. Njegova obitelj ugostiteljstvom se bavi još od 19. stoljeća, a koliko su janjaca od tada okrenuli, ni sami ne znaju.
Osim Branimira, ekipa Provjerenog družila se i s tzv. Janjećom brigadom. Do sada su zbog janjetine prošli na tisuće kilometara! 'Ja stvarno ne razumijem ljude koji ne jedu janjetinu', u šali kaže Hrvoje Bujas, član Janjeće brigade.
Zašto je toliko volimo, zašto svi tvrde da je njihova najbolja i ima li uopće razlike? Doznajte večeras u Provjerenom u 22:20!
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.