Predan pritvorskom nadzorniku

Uhićen muškarac koji je zapalio skupocjeni auto: Policija otkrila detalje paleža i krađe

Obavljen očevid izgorjelog automobila Foto: Vlado Kos/Cropix
Policija sumnjiči muškarca da je u noći 1. listopada iz Audija ukrao veću svotu novca, nakon čega ga je zapalio.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je 49-godišnjak počinio kaznena djela krađe i teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Policija ga sumnjiči da je u noći 1. listopada prišao Audiju Q7, koji je bio parkiran u Stepinčevoj ulici u Osijeku, iz kojega je otuđio veću svotu novca, nakon čega je u namjeri prikrivanja tragova zapalio automobil, koji je u potpunosti izgorio.

Temeljem naloga suda jučer je obavljena pretraga njegova doma, tijekom koje su policijski službenici pronašli i uz potvrdu oduzeli predmete koji potječu iz opisanog kaznenog djela.

 

Osumnjičeni će danas biti predan pritvorskom nadzorniku uz odgovarajuću prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Pročitajte i ovo Zastrašujući Milton VIDEO Lovci na oluje uletjeli u središte uragana, pogledajte video koji izaziva jezu: Borili se s vjetrom od 270 kilometara na sat

Pročitajte i ovo Dosadni kukci Muči vas najezda smrdljivih kukaca? Ovako ih se možete riješiti

Pročitajte i ovo Samit u Dubrovniku VELIKA GALERIJA Prve fotografije Zelenskog i Plenkovića u Dubrovniku: Otkriveno dolazi li i Vučić

Pročitajte i ovo Razorna oluja VIDEO Zastrašujuća snimka: Ribari se suočili s uraganom Miltonom, prizori su stravični