incident u Zagrebu

FOTO Svjedok drame: "Udario je policajca, a onda su mu razbili prozor i izvukli ga van..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Svjedok drame u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu je ispričao detalje događaja.

Drami u centru Zagreba pri kojoj je ozlijeđen policajac je svjedočio čitatelj 24 sata koji je ispričao da je vozač automobila udario policajca pa krenuo bježati. 

Policija mu je pokušala prepriječiti put, a onda se vozač zabio u zgradu. "Čuli smo udarac automobila. Odmah smo izašli van na balkon i vidjeli crni automobil koji je udario u zgradu. Nismo na prvu ni znali što se točno zbiva, ali onda su počeli policajci trčati prema automobilu", ispričao je čitatelj. 

Objašnjava da se vozač vrlo vjerojatno zaključao u automobilu te da su ga policajci morali izvlačiti van kroz prozor.

"Vozač auta se očito bio zaključao u automobilu jer policajci nisu mogli do njega. Onda su razbili prozor i izvukli ga van. Sve je u nekoliko trenutaka bilo gotovo, a kombiji s policijom su samo pristizali. Kasnije smo pročitali kako je udario policajca i dao se u bijeg. Poslije je došla i hitna. Ne znamo je li zbog policajca ili vozača koji je udario u zgradu".

Promet u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu je obustavljen. 

 

Čitatelji su nam javili kako je u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu sve puno policije. Dnevnik Nove TV doznaje da je ozlijeđen policajac. Zagrebačka policija nema informacija za javnost o događaju.

Pročitajte i ovo scene kao iz filma FOTOGALERIJA U centru Zagreba ozlijeđen policajac, ulica pod opsadom interventne policije! Cure detalji o incidentu

Pročitajte i ovo Nestali u petak Strava kod susjeda: U kanalu hidroelektrane nađeno tijelo djevojčice (14) i mladića (25)