osumnjičena sa Škorićima

VIDEO Uhićena na dan kad je trebala slaviti rođendan: Na ispitivanje u USKOK dovezena Sanda Bajtl, bila je i menadžerica godine

Direktorica tvrtke Structivo Sanda Bajtl je dovezena na ispitivanje u USKOK. Ona je treća osoba uhićena zbog sumnji u malverzacije povezane s Hrvatskim cestama.

U nedjelju oko 13 sati u USKOK je na ispitivanje dovezena i treća osoba povezana s navodnim malverzacijama u državnoj tvrki Hrvatske ceste - direktorica tvrtke Structivo Sanda Bajtl. Osim nje, u akciji su, podsjetimo, uhićeni i bivši šef Hrvatskih cesta Josip Škorić te njegov rođak i direktor Osijek Koteksa Zoran Škorić.

Josipa Škorića sumnjiči se da je kao predsjednik Uprave Hrvatskih cesta putem javne nabave dodjeljivao poslove tvrtki Zorana Škorića, a ovaj je pak kao podizvođača angažirao tvrtku Sande Bajtl.

Uhićena Sanda Bajtl je baš dan ranije trebala slaviti 50. rođenadan, ali je USKOK-ova akcija zaustavila veliku proslavu.

Inače, Bajtl je 2008. godine, kao voditeljica projekata osječke tvrtke Werkos d.o.o., proglašena najboljim mladim menadžerom godine po izboru Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA.

Pročitajte i ovo bivši šef HC-a VIDEO Uhićeni Josip Škorić kasno sinoć doveden u USKOK, sve su snimile kamere Dnevnika Nove TV

Pročitajte i ovo IZ MINUTE U MINUTU Velika akcija policije i USKOK-a u tri grada: Oglasio se Škorićev odvjetnik

Pročitajte i ovo Nova korupcijska afera Odvjetnik Zorana Škorića za Dnevnik Nove TV otkrio za što ga se tereti i kako se branio u USKOK-u