kaznena djela

Velika akcija USKOK-a: Uhićeno više osoba, doznaje se o čemu se radi

Velika akcija USKOK-a. U tijeku su uhićenja više osoba.

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje po nalogu USKOK-a provodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, priopćio je USKOK.

Navedene radnje provode se na području Splitsko-dalmatinske županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv pravosuđa.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

Splitsko-dalmatinska policija priopćila je da su policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Službe organiziranog kriminaliteta u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta započeli rano jutros realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv pravosuđa.

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja Policijska uprava podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

N1 doznaje da je riječ o raskrinkavanju pritiska na svjedoke u postupku pokrenutom zbog krvavog obračuna u okolici Splita sredinom 2020. godine. Osumnjičene se tereti za sprječavanje dokazivanja. Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni su pripadnici kriminalnog miljea, a pritiskali su Jozu Čabraju, koji je bio ključni svjedok ubojstva Marija Boljata.

Pročitajte i ovo udala se kći Schumacher u javnosti prvi put nakon 10 godina? Svi su morali odložiti telefone zbog legendarnog Nijemca

Pročitajte i ovo smrt ruskog oporbenog čelnika Objavljeni dokumenti jasno pokazuju kako je umro Navaljni? "Ti simptomi teško se mogu drugačije objasniti"

 

Povezane teme