podnesena kaznena prijava

FOTO Pogledajte što je policija pronašla u ovom stanu u Zagrebu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
U stanu u zagrebačkom naselju Medveščak pronađena su četiri improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane.

Zagrebačka policija prijavila je 25-godišnjaka u čijem su stanu na Medveščaku pronađena četiri improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane u kojima je bilo zasađeno 19 stabljika marihuane kao i 1,2 kilograma cvjetova i stabljika marihuane.

Policija sumnja da je 25-godišnjak, u zasad točno neutvrđenom vremenu, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu.

Zasađenu marihuanu je po sazrijevanju, sumnja policija, sušio, prerađivao, vagao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Burno u Saboru "Vi to meni prijetite?" Frcale iskre između Grmoje i Turudića, glavni državni odvjetnik napustio sjednicu

Pročitajte i ovo Priča emisije Provjereno Ne govori, ne hoda i ne može sam jesti! Koban pad sve je promijenio: "Jednostavno sve stane, više ništa nije bitno"

Povezane teme