sanacija u tijeku

Puknula cijev na prometnom križanju u Splitu: Dio grada bez vode

Sanacija puknute vodovodne cijevi u Splitu Foto: Duje Klaric/Cropix
Na križanju Ulice Bruna Bušića i Poljičke ulice u Splitu pukla je cijev, pa taj dio grada nema vode.

Od ranog jutra u dijelovima Splita nema vode zbog puknuća cijevi. Kako bi se spriječilo isticanje i osiguralo da se tim dijelom grada može prometovati, voda je isključena. 

"Došlo je do puknuća vodoopskrbnog cjevovoda na križanju Ulice Bruna Bušića i Poljičke ulice. Može se reći da je zahtjevno puknuće jer je na križanju koje je izrazito prometno i riječ je o gusto naseljenom području", kazao je za Dalmaciju Danas tehnički direktor Vodovoda i kanalizacije SPLIT Ivica Perić.

Dodao je i kako su na terenu dvije cisterne spremne odgovoriti na pozive građana. Također je potvrdio i da je voda osigurana za bolnicu i stanare. 

Budući da nije poznato što je točno izazvalo kvar, još se uvijek ne zna koliko će biti potrebno za njegovu sanaciju. 

"Pokušat ćemo to riješiti što prije, do popodnevnih sati, ali nadamo se i ranije. Dat ćemo sve što je u našoj mogućnosti", rekao je Perić.

Zbog interventnog saniranja puknuća vodovodne cijevi privremeno je zatvorena desna traka Bušićeve ulice na križanju s Poljičkom ulicom

Pročitajte i ovo "Smijali su mi se na šalteru" Povratnica iz Irske ogorčena tretmanom u domovini: "Nakon dva mjeseca već sam htjela natrag. Notorna je laž da nas Hrvatska želi, evo i zašto"

Pročitajte i ovo osudila i Bijela kuća UZNEMIRUJUĆI VIDEO Stravični detalji izraelskog napada na bolnicu u kojem su ljudi izgorjeli do smrti: "Ovo je jedna od najgorih scena kojima smo svjedočili"

 

 

Povezane teme