U SLAVONSKOM BRODU

Skupina dječaka pretukla i cipelarila vršnjaka ispred škole, odmah je pozvana policija

Nasilje, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Pretučeni dječak učenik je srednje Ekonomsko-birotehničke škole u Slavonskom Brodu, ispred koje ga je skupina dječaka brutalno istukla prvo rukama, a zatim cipelarila dok je ležao na podu.

U blizini Ekonomsko-birotehničke škole u Slavonskom Brodu u četvrtak prijepodne skupina dječaka brutalno je udarala vršnjaka rukama i nogama dok je ležao na tlu, doznaje se u policiji, koja je odmah izišla na teren, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Premlaćeni dječak učenik je srednje Ekonomsko-birotehničke škole, a ravnatelj Mato Čakalovac izjavio je za lokalni Plus portal da se incident dogodio ispred škole. Ravnatelj je odmah pozvao policiju i roditelje, no zasad ne smije više govoriti o nemilom događaju.

Prema medijskim navodima, roditelji su dječaka odvezli na hitni prijam u Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević", iz koje je izjavu za slavonskobrodski portal dala liječnica objedinjenog hitnog bolničkog prijama Mia Hajnal:

"Dobio je više udaraca od svojih suučenika. Učinjena je radiološka obrada, laboratorijska obrada, pušten je kući na liječenje. Nije riječ o težim tjelesnim ozljedama."