Dodijeljene nagrade

Ovo su najbolji učitelji i nastavnici u Hrvatskoj: Pogledajte je li i vaš među njima

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
U povodu Dana učitelja nagrađeno je 513 učitelja i nastavnika.

U povodu Svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih već tradicionalno nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike.

Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 513 najuspješnijih u školskoj godini 2023./2024. koji će biti nagrađeni novčanim iznosom od 1327 eura. Svečanost dodjele održana je u danas u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

"Danas vam želim zahvaliti za sve što činite, za svaki trenutak posvećenosti, svaku riječ potpore, svaki napor koji ulažete u našu zajedničku budućnost. Svima vama koji ste odabrali tako častan i jedinstven poziv želim sretan Svjetski dan učitelja uz obilje zdravlja i osobnog zadovoljstva! Neka vas u vašem radu prate uspjesi i radost!", istaknuo je ministar obrazovanja Radovan Fuchs.

Javni poziv za nagrađivanje otvoren je u lipnju 2024. godine, a prijave je razmatralo Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje.

 

Pročitajte i ovo kataklizma u BiH FOTO Ovo je djevojčica koja je preživjela užas u Jablanici, trudna majka je poginula: "Malenu je držala za ruku, a onda..."

Pročitajte i ovo u Jablanici VIDEO Pripadnik civilne zaštite nasrnuo na GSS-ovca: "Razguli! Nitko živ nije bio u kućama!"