Ramljane

Tragedija u Dalmaciji: Na automobil naletio motor, 49-godišnjakinja umrla u bolnici

Vozač skrivio smrt motociklistice (ilustracija) Foto: DNEVNIK.hr/DNEVNIK.hr
68-godišnjak se nije zaustavio kod znaka stop. Na njegov automobil naletio je motor. Jedna osoba je umrla.

U mjestu Ramljane 68-godišnjak je prouzrokovao prometnu nesreću i ubio jednu osobu.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-33 oko 13:25 u nedjelju. 68-godišnjak je upravljao automobilom šibenskih registracija, a prema priopćenju PU šibensko-kninske, do nesreće je došlo nakon što se vozač nije zaustavio kod znaka "stop" na raskrižju.

Pritom je na prednji dio automobila naletio motor kojim je upravljao 52-godišnji motociklist, a na kojem se nalazila i 49-godišnjakinja. Oboje su nosili zaštitne kacige.

49-godišnjakinja je od zadobivenih ozljeda preminula u Općoj i veteranskoj bolnici "Hrvatski ponos“ u Kninu. Motociklistu su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Vozaču osobnog automobila i njegovoj suvozačici konstatirane su lakše tjelesne ozljede.

Nad tijelom preminule ženske osobe biti će provedena obdukcija.

Alkohol u krvi

Tijekom nedjelje se od 13:25 do 19:00 sati na navedenoj dionici ceste promet odvijao izmjenično jednom prometnom trakom.

Osumnjičenom 68-godišnjem vozaču je utvrđeno je 0,26 promila alkohola u krvi. Uhićen je i odveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjene kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo umro na mjestu FOTO Ravnatelj KBC-a Rebro Ante Ćorušić pao u bolnici i poginuo: Cure detalji tragedije

Pročitajte i ovo 27 milijuna eura Todorić tvrdi da je blokirao imovinu Fortenove u Nizozemskoj, oglasili se iz kompanije

Pročitajte i ovo Kakvo bahaćenje VIDEO Pogledajte što u rukama nosi supruga ubijenog Sinwara dan prije nego što je Hamas masakrirao tisuće ljudi