policija objavila detalje

Letjele mačete i palice: Rođak htio ubiti rođaka, a onda su se u sukob uključili i drugi

Ilustracija Foto: Getty Images
U Međimurskoj županiji je došlo do fizičkog obračuna između četvorice rođaka. Policija dvojicu od njih tereti za pokušaj ubojstva.

Međimurska policija objavila je detalje kriminalističkog istraživanja nad četvoricom rođaka između kojih je u subotu došlo do fizičkog obračuna.

Policija je utvrdila da je poslije 23 sata u mjestu Kuršanec u Cvjetnoj ulici osumnjičeni 38-godišnjak fizički nasrnuo na svojeg rođaka, inače starijeg maloljetnika.

Pola sata kasnije sukob se nastavio u ulici Matije Gupca, a osumnjičeni su pritom koristili drvenu palicu i mačetu.

Nakon toga, u sukob su se uključili i drugi bliži rođaci, osumnjičeni 42-godišnjak i 24-godišnjak, koji su fizički nasrnuli na osumnjičenog 38-godišnjak koristeći pritom drvenu palicu i nož.

Stariji maloljetnik i 38-godišnjak u sukobu su zadobili više tjelesnih ozljeda u vidu reznih i ubodnih rana te hematoma po tijelu. U Županijskoj bolnici Čakovec njihove su ozljede okvalificirane kao lakše. 

Osumnjičena četvorka predana je pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je podnijeta i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija tereti 24-godišnjaka da je počinio kazneno djelo teško ubojstva u pokušaju nad 38-godišnjakom. Za isto kazneno djelo se tereti i 38-godišnjaka, sumnja se da je pokušao ubiti starijeg maloljetnika. 

Utvrđeno je i da su stariji maloljetnik i 42-godišnjak počinili kazneno djelo pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda prethodno spomenutom 38-godišnjaku.

Pročitajte i ovo četvero mrtvih VIDEO Strašna nesreća, poginulo i dijete: Helikopter se zabio u radiotoranj, sve je snimljeno

Pročitajte i ovo Kakvo bahaćenje VIDEO Pogledajte što u rukama nosi supruga ubijenog Sinwara dan prije nego što je Hamas masakrirao tisuće ljudi