Jako loše iskustvo

Turistica se prošetala Zagrebom pa ostala u šoku: "Odjednom su se pojavile, pretvarale se da su umorne, a onda sam primijetila..."

Zakmardijeve stube Foto: Guliverimage
Jedna turistica imala je loše iskustvo u samome centru Zagreba. O tome kako su joj novac i kartice ukrale dvije žene upozorila je članove jedne grupe na Facebooku.

Jedna solo putnica našla se u Zagrebu. Zbog lošeg iskustva koje je imala obratila se članovima i članicama grupe Female Solo Travelers na Facebooku i ispričala što joj se dogodilo u samome srcu Zagreba.

Iako često čujemo da se u Zagrebu, i Hrvatskoj općenito, turisti osjećaju sigurno, ovu putnicu nije pratila sreća. U grupi na Facebooku objavila je kako su joj dvije žene ukrale stvari iz torbe, nakon što su je prije toga slijedile.

"Pozdrav dame, upravo sam u Zagrebu, Hrvatska. Nažalost, pokrale su me dvije gospođe jučer dok sam se penjala kako bih vidjela panoramski pogled na grad. Moj je novac nestao", započela je turistica.

Pročitajte i ovo Užas u Njemačkoj VIDEO/FOTO Urušio se hotel, dvije osobe poginule: Nekoliko ih je još zatrpano, spašena obitelj s dječačićem (2)

"Evo kako se to dogodilo"

"Hodala sam uličicom koja je vodila uzbrdo. Odjednom su se iza mene pojavile dvije gospođe i počele me slijediti. Mislila sam da su također turistice pa sam stala kako bih ih pustila da prođu, ali nisu to učinile.

Počele su se pretvarati da su umorne, a ja sam nastavila hodati. Odjednom je gospođa kratke plave kose s naočalama na licu 'slučajno' stala na moj zglob i ispričala se. Nakon toga požurile su uzbrdo.

Pročitajte i ovo Promatrači ostali u čudu VIDEO Tijekom gašenja požara u Šibeniku kanader je krenuo po vodu: Pogledajte što ga je ometalo

Nisam primijetila da mi je torba širom otvorena dok mi jedna žena nije rekla. Moj novac i kartice nestali su. Otišla sam prijaviti sve u policijsku postaju", ispričala je svoju priču turistica.

Objava turistice - 1 Foto:screenshot/Facebook

Objava turistice - 2 Foto:screenshot/Facebook

Podsjetila je sve kako valja biti oprezan, pogotovo kada se gradom krećete sami. Uz objavu je priložila i slike Zakmardijevih stuba, koje vode prema Strossmayerovu šetalištu, gdje se incident i dogodio.

 

Povezane teme