Cure detalji

Tko je ubojica iz Daruvara? Prije mjesec dana bacio poznanika na stepenice, držao mu pištolj u ustima

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Ubojica je umirovljeni vojni policajac iz Donjeg Daruvara.

Petero ljudi ubijeno je u ponedjeljak u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru. Muškarac je ušao u Dom za starije te počeo pucati. Prema prvim informacijama, pet je osoba ubijeno, četiri štićenice i jedna djelatnica. 

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu Cure detalji masakra u Daruvaru, otkriven navodni motiv za krvavi pohod: "Ubijeni njegovatelj nije uopće trebao raditi... "

Pročitajte i ovo užas u daruvaru Ministar Beroš za DNEVNIK.hr: "Ranjeni se raspoređuju po slavonskim bolnicama, ja upravo idem tamo"

Kako neslužbeno doznaje Mojportal, ubojica je Krešimir Pahoki, umirovljeni vojni policajac iz Donjeg Daruvara. Majka mu je bila korisnica tog doma. Na svom profilu na Facebooku je naveo da je bio zaposlen u službi Boga i naroda, drugih detalja koji su stavljeni na javno nema.

Policija je i prije imala posla s ubojicom. Kako su rekli njegovi poznanici za Mojportal, on je prije mjesec dana, nakon cjelodnevnog pijančevanja ispred trgovine u Donjem Daruvaru, bacio poznanika na stepenice na kojima su se nalazile boce. Muškarac je zbog težine ozljeda prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu te je završio na abdominalnoj kirurgiji. Navodno mu je K. P. prije toga držao pištolj u ustima.