Teško subotnje jutro

Niz nesreća u Zagrebu: Automobilom se zabio u stup, vatrogasci su morali rezati lim da ga izvuku van

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u Zagrebu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila na zagrebačkoj Aveniji grada Bologne ozlijeđen je vozač koji se automobilom zabio u rasvjetni stup. Na teren su izašle sve hitne službe, a vatrogasci su morali rezati lim vozila da bi izvukli vozača, nakon čega mu je pružena liječnička pomoć

"Vozač leži s ovratnikom. Hitna pomoć je taman došla. Izletio je BMW-om u zavoju i zabio se u stup", ispričao je čitatelj za 24sata.

Ovo je dosad već četvrta u nizu prometnih nesreća u Zagrebu s nekoliko ozlijeđenih osoba tijekom subote, naime, 1) u sudaru dvaju automobila ozlijeđena je jedna osoba i srušen semafor, 2) izgorio je hibridni automobil nakon što se vozač zabio u stablo, 3) a na Prilazu baruna Filipovića vozač je automobilom naletio na pješake.

Još jedna teška prometna nesreća dogodila se u subotu ujutro i u Novoj Gradišci.

Pročitajte i ovo Još jedna nesreća u Zagrebu Čudan slučaj: Zabio se u stablo, auto se zapalio: Vozač ostavio suvozača i pobjegao, u vozilu pronađeni pištolj i sjekira?

Pročitajte i ovo Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Nove Gradiške: Sudarila se dva automobila, jedna osoba prevezena u bolnicu

Povezane teme