DVIJE NESREĆE U DVA SATA

Bježao od policije, kombijem probio ogradu i sletio u kanal: Objavljeni detalji nesreće na autocesti

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Na autocesti A3 kod Okučana dogodile su se dvije prometne nesreće. U sudaru tri automobila poginula je jedna osoba, a u slijetanju kombija ozlijeđeno je nekoliko migranata.

Dvije teške nesreće dogodile su se na A3 između čvorišta Nova Gradiška i Okučani. Na teren su izašli policija, hitna i druge žurne službe.

Policija je dojavu za prvu nesreću dobila poslije 2 ujutro. Utvrđeno je da su u nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani.

Jedna osoba je poginula, a dvije ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu u Novoj Gradiški. 

Još jedna nesreća dogodila se na izlazu s autoceste A3, u kojoj je s ceste sletio kombi.

Policija o nesrećama

"U 2:20 Operativno-komunikacijski centar policije PU brodsko-posavske zaprimio je dojavu da se na autocesti A3, između čvorišta N. Gradiška i Okučani, 155. km i 300 m sjeverne kolničke trake, dogodila prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba.

Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, hitne medicinske službe i dr. žurnih službi potvrđeno je da su u nesreći sudjelovala tri vozila, kojima su upravljali strani državljani, te da je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede te su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Novoj Gradiški," objavila je policija.

Oglasili su se i o drugoj nesreći:

"Oko 4:50 Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je dojavu da je u blizini naplatne postaje kod Nove Gradiške došlo do slijetanja teretnog automobila poljskih nacionalnih registracijskih oznaka u kojem se nalazilo više stranih državljana. Vozač je kombi zaustavio na prometnom traku ENC-a, gdje su ga primijetili policijski službenici. Jedan od policajaca mu je prišao te se legitimirao, a u tom trenutku vozač je pokušao pobjeći, probio rampu i nakon stotinjak metara sletio u odvodni kanal. Nakon slijetanja nepoznati vozač je pobjegao.

Na mjesto događaja upućena je Hitna medicinska pomoć radi pružanja liječničke pomoći te je prema trenutačnim informacijama pet osoba prevezeno u bolnicu u Novoj Gradiški (od kojih je jedna osoba teže ozlijeđena).

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika u cilju pronalaska vozača te slijedi očevid i kriminalističko istraživanje."

Pročitajte i ovo "Slušao ih je" Za novi pokušaj atentata, Trump optužio - Harris i Bidena: "Zbog tog narativa metci lete i to će se samo pogoršati"

Pročitajte i ovo pokušaj atentata Podignuta optužnica protiv Trumpovog napadača: Na sud stigao s lisičinama na rukama i nogama

Povezane teme