svjedok zločina

VIDEO Susjed čuo smrtonosne hitce: "Najprije su se čula četiri pucnja, a onda je prestalo..."

Smrtonosne pucnje iz doma za starije u Daruvaru čuo je susjed, no isprva nije ni pomislio da bi se moglo raditi o krvavom zločinu.

"Samo sam čuo da se pucalo. Svi smo izišli van, četiri pucnja su bila, onda smo ušli unutra. Pucnjava je prestala. Začas je opet bila pucnjava, jedno sedam, osam puta. Izgleda da je prva četiri pucao vani, a druga četiri u domu", ispričao je Zdravko, koji živi u blizini daruvarskog Doma za starije Vianey, u kojem se u ponedjeljak dogodio stravičan zločin.

Šestero ljudi poginulo je u bezumnom napadu Krešimira Pahokija (51), koji je pucao u sve koji su mu se našli na putu, a potom se vratio u kafić preko puta doma i naručio piće.

Susjed Zdravko čuo je pucnje iz doma za starije u Daruvaru Foto:Sanjin Strukic/Pixsell

Zdravko kaže da se nije uplašio jer isprva nije ni znao da je riječ o ubojitom napadu, ali se uplašio njegov pas s kojim se neposredno prije pucnjave vratio iz šetnje. "Peso se uplašio jako. Susjed ima zaštitarsku službu i taman je bio otišao na posao. Rekao je - da nisam otišao, ja bih ga ukokao. On je opasan, zaštitar", ispričao je Zdravko reporteru agencije Pixsell. 

Pročitajte i ovo Krvoproliće u domu Daruvar oplakuje Damira Fijalu: "Bio je nježan i brižan. Svatko ima srce, ali ne i dušu. No, on ju je imao..."

Pročitajte i ovo Položeno šest svijeća FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda mjesto krvavog masakra u Daruvaru

"Mislili smo što se događa, ali nam nije palo na pamet da bi mogao netko pucati iz oružja. Mislili smo da je tu jedan majstor koji uvijek nešto radi, da radi nešto oko plina", kaže Zlatko. 

Pročitajte i ovo ozlijeđeno troje policajaca Muškarac prijetio policajcima sjekirom i nožem, umro je nakon što su ga svladali!

Pročitajte i ovo oproštaj od kolege Vozač hitne preminuo tijekom intervencije: "Samo se srušio"

Pročitajte i ovo Slučaj se istražuje Ošamućena i poderane haljine ušla je u kebabdžinicu: "Silovala su me petorica..."