Svježe informacije

Kraj udarnog turističkog vikenda: Manji problemi na A1 u smjeru Zagreba, čeka se na naplati Lučko

Na turistički najznačajnijoj autocesti u zemlji trenutačno nema značajnijih problema no zbog vozila u kvaru u tunelu Sveti Rok iz HAK-a pozivaju na oprez.

Hrvatski autoklub javlja o vozilu u kvaru na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok koje se nalazi na kolniku u smjeru Zagreba. Promet se odvija na dvije trake uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo objavljena i snimka Pretučeni vlasnik i kuhar poznatog hvarskog restorana: "Sve je puno policije, ovo je luda kuća"

Na autocesti A1 u smjeru Zagreba na naplati Lučko kolona je duga oko kilometar, dok su na dionici Ogulin-Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba moguća usporavanja i kolone u blizini čvorova i odmorišta, upozoravaju iz HAK-a.

Pročitajte i ovo Objavljene snimke Masakr ruskih plaćenika: Vagnerovci upali u zamku, među mnoštvom ubijenih je i najviši zapovjednik, zloglasni Lotos

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici A3 između čvora Kosnica i Most Sava u smjeru istoka vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Povezane teme