Butković demantirao

Puljak se pribojava rezanja troškova: "Pozivam građane da se pobunimo protiv takvih stvari"

Splitski čelnici uvjereni su da će se rebalans proračuna i drastično rezanje troškova najviše osjetiti u njihovom gradu i okolici.

Rebalans proračuna i drastično rezanje troškova, uvjereni su splitski čelnici, prelomit će se preko leđa Splita i okolice. Za brzu cestu Split-Omiš, splitsku obilaznicu, tunel Kozjak, nisu osigurana, kažu, EU sredstva što znači da su prvi na listi za odstrel.

Nije se dugo čekao odgovor resornog ministra Butkovića. Koji na sve odmahuje rukom.

"Zaista se nadam da to nije točno i pozivam građane i sve nas da se pobunimo protiv takvih stvari da se ne dogode jer je Split u zapečku državnih ulaganja u cestovnu infrastrukturu i zato se događaju ogromne gužve na ulazu u Split to je odgovornost države", rekao je splitska gradonačelnik Ivica Puljak.

Pročitajte i ovo Oglasila se tvrtka koja vodi kupalište Kako i zašto se utopio dječak u bazenu kod Požege? "Policija utvrđuje okolnosti, dječak je bio na izletu sa svojim sportskim klubom"

"Nema nikakvog zaustavljanja kad je riječ o Splitu, Split je prioritet hrvatske Vlade jer je dugo godina nije ulagano u prometnu infrastrukturu, Split je drugi grad u Hrvatskoj. Destrukcija, politiziranje, izmišljanje ne prolazi", rekao je Oleg Butković.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.