Hrabra, sposobna i energična

Split se oprostio od poznate bankarice koja je izgubila bitku s teškom bolešću

Preminula ekonomistica Tanja Bogdanović Foto: Facebook/Tanja Bogdanović
U utorak je održan sprovod za Tanju Bogdanović, 46-godišnju direktoricu PBZ-a za Dalmaciju. Preminula je nakon duge i teške bolesti.

Tanja Bogdanović, regionalna direktorica PBZ-a za Dalmaciju, preminula je nakon duge i teške bolesti.

Split tuguje za 46-godišnjom diplomiranom ekonomisticom koja se školovala na Ekonomskome fakultetu u Splitu te SDA Bocconi School of Management u Italiji, kako stoji na njezinu profilu na Facebooku.

Svoj radni vijek provela je u Privrednoj banci Zagreb, gdje je 2016. stupila na mjesto regionalne direktorice za Dalmaciju.

Posljednji ispraćaj pokojnice, koja je preminula u subotu 27. srpnja, održao se u utorak u 12 sati na splitskome groblju Lovrinac, a misa zadušnica održala se nakon sprovoda u crkvi Gospe od milosrđa na Žnjanu.

Pročitajte i ovo užasno iskustvo UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Ženi na godišnjem odmoru iz pakla otpali nokti i kosa, gulila se koža: Sve je počelo osipom…

Žaluju obitelj, prijatelji, kolege...

Kako doznaje Dalmatinski portal, obitelj, prijatelji i poslovni partneri opisali su Tanju kao energičnu i uvijek pristupačnu ženu.

Sudjelovala je u realizaciji velikog broja građevinskih projekata. Bila je partner svim poduzetnicima, a posebno se fokusirala na izazove s kojima se u poslovnome svijetu susreću žene.

Pročitajte i ovo Opasna situacija Dječaka napala smrtonosna ameba koja jede mozak: Zarazio se u vodenom parku kao i muškarac koji je nedavno umro

Pročitajte i ovo prava djece Severina objavila fotografiju svojeg sina i dječaka čiji je slučaj potresao Hrvatsku: "Molim velike vjernike i desničarske stranke..."

Poticala je poduzetnike na suradnju, nudila im poslovne analize i edukacije. Smatrala je da se grešaka ne treba bojati jer i kroz njih možemo mnogo toga naučiti.

Povezane teme