Oprez

Slavonka (65) počela čistiti kuću, šokirala se onime što je pronašla: Odmah nazvala policiju

Ilustracija Foto: Getty Images
Slavonka je u četvrtak počela čistiti kuću te pronašla dvije ručne bombe i 340 metaka raznih kalibara.

U Kneževim Vinogradima u Osječko-baranjskoj županiji u četvrtak oko 9:10 prilikom čišćenja kuće 65-godišnjakinja je pronašla dvije ručne bombe i 340 metaka raznih kalibara. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu bombu i streljivo izuzeo je na siguran način.

Tom prigodom policija je podsjetila građane da akcija Manje oružja, manje tragedija još traje.

"Pozivamo građane koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje kako ne bi došlo do njihova aktiviranja. O namjeri predaje obavijestite nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način", poručili su iz PU osječko-baranjske. 

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i na besplatnoj telefonskoj liniji 0800 88 92.

Pročitajte i ovo konstruira zavjeru zapadnog svijeta Ovaj muškarac radikalizirao je 19-godišnjeg terorista: Na društvenim mrežama prate ga deseci tisuća ljudi

Pročitajte i ovo Koncert Thompsona VIDEO Damir ponosno pred kamerama Dnevnika Nove TV digao desnicu: "Za dom!"