Užas u Daruvaru

Svi pričaju o nevjerojatnoj reakciji jedne žene kad se pojavio ubojica s pištoljem u rukama: "Pusti me, sad sam ubio osam ljudi"

Kafić Daruvarac Foto: Moj portal/Cropix
Konobarica u kafiću u Daruvaru svojom je reakcijom osigurala sigurno uhićenje ubojice iz Daruvara.

51-godišnji Krešimir Pahoki ušao je u ponedjeljak nešto prije 10 sati u kafić Daruvar, poznatiji kao Daruvarac, u Jelačićevoj ulici te naručio sebi i ostalim gostima piće i potom rekao: "Idem nešto obaviti."

Nakon masakra Pahoki se s pištoljem u ruci vratio u kafić i odložio ga na stol.

Pročitajte i ovo Ubio šest osoba FOTO Ovo je kuća ubojice iz Daruvara, policija je pretražuje

Konobarica koja je tada bila u smjeni se uplašila, otrčala do vrta u kojem se nalazila druga konobarica i rekla joj: "Neki tip je došao s pištoljem", piše Moj portal.

Druga konobarica, koja više od 20 godina radi u Daruvarcu, srećom je ostala smirena, a pitanje je što bi se dalje događalo da nije bila pribrana.

Došla je do njega i rekla mu da ne radi nikakve gluposti, na što je on odgovorio: "Pusti me na miru, sad sam ubio osam ljudi. Pusti me da sjednem!"

Konobarica je nakon toga smireno otišla do gostiju kafića i tišim glasom poručila im da odu iz kafića, što su gosti i učinili.

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu Cure detalji masakra u Daruvaru, otkriven navodni motiv za krvavi pohod: "Ubijeni njegovatelj nije uopće trebao raditi... "

Prikriveno je nazvala policiju, koja je nakon njezina poziva došla u civilu.

Konobarica je policajcima otvorila vrata garaže, a potom su, kako ih ubojica ne bi primijetio, prošli kroz garažu pa skladište i potom izašli na terasu i uperili pištolj u njega. Budući da je ubojica u tom trenutku bio potpuno miran, policajci su mu bez problema stavili lisice na ruke i uhitili ga.

Jedan od očevidaca ispričao je da Pahoki nije bio pijan, ali da inače miješa alkohol s tabletama za živce, što utječe na njegovo ponašanje.

Pahoki je ušao u Dom za starije i nemoćne osobe u Daruvaru i počeo pucati po ljudima. Ondje je ubio šestero ljudi, uključujući i svoju majku. Ubojica je umirovljeni vojni policajac.

 

Povezane teme