Predrag Matić Fred

'Pozornost nacije se skreće s BMW-a'

Slika nije dostupna
Predrag Matić Fred smatra da je cijela priča zapravo skretanje pozornosti s drugih stvari.

'U situaciji kad Hrvatska ima puno važnijih problema otvaranje ovakvih pitanja pogoduje onima koji ne bi voljeli da se sada razotkrije tko je naručio, tko je platio i potpisao, primjerice, nabavu nekakvog BMW-a, zašto je kilometar autoceste skočio s dva milijuna eura na nekakvih solidinih 17 milijuna eura. Sada se pozornost nacije treba skrenuti na nešto što će dirnuti onu najosjetljiviju populaciju, a u Hrvatskoj je to populacija branitelja', rekao je za Dnevnik Nove TV branitelj i posebni savjetnik predsjednika Ive Josipovića za branitelje  Predrag Matić Fred.

>>'Popis nije poruka samo braniteljima, nego cijeloj Hrvatskoj'

'Cijela ova situacija oko nesretnog događaja na bosansko-hrvatskoj granici, uhićenja branitelja Tihomira Purde, svakako ima utemeljenje u nekim drugim stvarima, a najmanje, odnosno, nikako nema utemeljenje u toj famoznoj objavi registra hrvatskih branitelja', rekao je Matić.

'Objava registra branitelja je obveza i dužnost Republike Hrvatske da napravi jedno razdvajanje istinskih branitelja od onih koji to nisu, a nalaze se na časnoj listi branitelja', dodao je.