AUTO SE ZABIO U BENZINSKU

Reporter Dnevnika Nove TV pričao je sa svjedocima nesreće na A1: "Mladić iz Metkovića mogao bi ovaj dan slaviti kao drugi rođendan"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
U nesreći na benzinskoj postaji jedna je osoba poginula. Tri osobe nalaze se u splitskoj bolnici.

Jedna je osoba smrtno stradala, a više ih je ozlijeđeno, nakon što je u utorak popodne vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva na benzinskoj postaji na A1 na odmorištu Mosor Jug kod Omiša. Tri ozlijeđene osobe prevezene su u splitski KBC.

Svi troje su zadobili teže ozlijede, no jedna je osoba i životno ugrožena. U nesreći je oštećeno više vozila, a očevid je u tijeku.

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan o nesreći i ozljedama unesrećenih kaže: 

"Muškarac je priključen na respirator i liječnici se bore za njegov život. Policija još uvijek nije uspjela potvrditi njegov identitet. U splitskoj bolnici nalaze se još dvije osobe. U pitanju su teške opekline. Još nije poznato kako je do ove nesreće došlo, no taj je automobil velikom brzinom sletio prilikom silaska na odmaralište. Bez kočenja se zabio u automobile koji su točili gorivo ili čekali na red, što je izazvalo veliki požar.

Samo odmorište će biti do daljnjega zatvoreno, kao i benzinska postaja. Očevid je potrajao do kasno naveče, a nastavit će se i sutra. Nekoliko automobila je u potpunosti izgorjelo. Mi smo susreli dvije grupe putnika koji su sudjelovali u nesreći.

Razgovarali smo s mladićem koji bi mogao slaviti ovaj dan kao drugi rođendan.

Mladić iz Metkovića je u trenutku nesreće bio na toaletu, pohitao je prijatelju koji je bio u automobilu. Prijatelj je uspio izaći iz automobila i nalazi se u bolnici s lakšim ozljedama. Obitelj iz Osijeka putovala je u Dubrovnik. Otac te obitelji ima ozljede, no njegova supruga nam je rekla da će biti sve u redu.

U automobilu se nalazilo dvoje djece - jedna mala beba od nekoliko mjeseci. Možete misliti kakav je to šok bio za obitelj", izvijestio je Kaštelan.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novaplus.hr.

Pročitajte i ovo komentirao i izjave očevidaca Prometni stručnjak o nesreći na benzinskoj pumpi: "Morao je voziti barem 70 na sat, ovo je moglo uzrokovati katastrofu puno većih razmjera"

Pročitajte i ovo zapalila se benzinska kod splita VIDEO Strava na A1: Auto udario u agregat za gorivo na pumpi, preminula jedna osoba, ima ozlijeđenih

Pročitajte i ovo jedna osoba preminula FOTO Očevidac ispričao detalje stravične nesreće na odmorištu Mosor, vozač je prema agregatu jurio bez kočenja


 

Povezane teme