Rade na otklanjanju problema

Rashladni sustav KBC-a Zagreb u kvaru zbog preopterećenja

Zbog preopterećenja središnjeg sustava rashlada došlo je do kvara na cirkulacijskoj crpki u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Zagreb.

Klinički bolnički centar (KBC) Zagreb izvijestio je u petak da je zbog preopterećenja središnjeg sustava rashlada došlo do kvara na cirkulacijskoj crpki koja opskrbljuje dio glavne zgrade gdje se nalazi Klinika za pedijatriju, pa su postavili prijenosne klima-uređaje.

"Zbog preopterećenja središnjeg sustava rashlada KBC-a Zagreb došlo je do kvara na cirkulacijskoj crpki koja opskrbljuje 4. kat glavne zgrade gdje se nalazi Klinika za pedijatriju. HEP-Toplinarstvo, koje je zaduženo za održavanje sustava, detektiralo je kvar i on će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku", priopćili su iz KBC-a.

Pročitajte i ovo Stanje u prometu FOTO Gužva na A1 između Zagreba i Karlovca u oba smjera. Nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Automobilom sletio s ceste

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Rebro objavilo plan liječenja onkoloških bolesnika nakon hakerskog napada: "Radimo u tri smjene i vikendom..."

Naveli su kako je u međuvremenu u Klinici postavljeno pet prijenosnih klima-uređaja, a tijekom dana bit će ih upogonjeno još pet.

"Svjesni neugode za bolesnike i osoblje, i nadalje činimo sve što možemo", istaknuli su.