Policija upozorava

Turist skočio sa stijene u more i završio na liječenju: Zadobio teške ozljede

Skok sa stijene u more (ilustracija) Foto: Getty Images
Bjeloruski 24-godišnji turist zadobio je teške ozljede prilikom skakanja sa stijene u more u Puli.

Teške tjelesne ozljede zadobio je u nedjelju 24-godinji bjeloruski državljanin prilikom skoka u more sa stijene u Puli, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

Pulska policija u nedjelju u poslijepodnevnim satima dobila je prijavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije o stradavanju Bjelorusa koji je zadobio teške tjelesne ozljede prilikom skoka u more sa stijene iznad špilje Emilia na Stoji u Puli. 

Mladić je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici, dok policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja. 

Istarska policija još je jednom upozorila građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje na njima zabranjeno.

Pročitajte i ovo Odvjetnici najavili žalbu Hrvatski kapetan i prvi časnik u Turskoj osuđeni na 30 godina zatvora! Oglasio se Grlić Radman

Pročitajte i ovo mučan slučaj iz Švicarske Bivšu manekenku Kristinu muž je ubio i samljeo u blenderu, odsječenu glavu pronašao otac: "Istrčao je vrišteći"

Povezane teme