Startaj Hrvatska

Ovaj projekt je postao simbol podrške malim poduzetnicima: "Ovo je pravi izazov, ali oni su uspjeli"

Startaj Hrvatska Foto: DNEVNIK.hr
Nakon četiri vrlo uspješne sezone, projekt Startaj Hrvatska u suradnji Nove TV i trgovačkog lanca SPAR Hrvatska, ulazi i u petu sezonu. Program poduzetnicima nudi izvanrednu priliku za rast i razvoj njihovih poslovnih ideja. Još jednom su mali proizvođači dokazali da se uz trud i predanost sve može postići.

Inovativni proizvodi i odvažni, marljivi poduzetnici počinju svoje poslovne avanture, a putem projekta Startaj Hrvatska hrabro se probijaju do cilja i uspjeha. Nova sezona i novi kandidati - su spremni!

Spar Hrvatska i Nova TV u petoj sezoni društveno odgovornog projekta predstavljaju sveukupno 8 kandidata. Projekt Startaj Hrvatska postao je simbol podrške malim hrvatskim poduzetnicima!

Kandidati u ovom projektu prvi put kombiniraju rad u proizvodnom pogonu i suočavanje s kamerama. Spoj ta dva iskustva predstavlja pravi izazov.

"Ali oni su uspjeli i vidjet ćemo zaista onako tople, lijepe ljudske priče koje će sigurna sam nekog potaknuti da se možda ipak odvaži da krene u poduzetništvo i da krene stvarati nešto", pojasnila je voditeljica Mia Kovačić.

Već ove nedjelje možete pratiti priču pivara iz Metkovića, koji je kombinacijom tradicionalnih i modernih metoda stvorio craft pivo, a u ostalim epizodama bit će tu od gastro istraživanja do kozmetičkih proizvoda.

U nedjelju 20. listopada u 16 sati počinje prva od ukupno 11 epizoda uzbudljive sezone. Tko će se od njih okititi titulom hit proizvoda 2024. saznat ćemo do kraja ove godine!

Više o projektu Startaj Hrvatska pogledajte u videoprilogu reporterke Dnevnika Nove TV Sare Duvnjak.

 

Pročitajte i ovo Izvijestio HZMO Važna obavijest za dio umirovljenika: Ovaj dokument morate hitno dostaviti mirovinskom osiguranju

Pročitajte i ovo Dobro je znati Ova velika promjena mnogima ide na živce, ali uskoro ćemo to ipak morati učiniti: Evo što se mijenja

Pročitajte i ovo 408 pričuvnika Građanima u dobi od 40 do 55 godina u pojedinim županijama na kućne adrese stigli pozivi za vojnu obuku

Pročitajte i ovo nacionalna naknada Na račune brojnih starijih osoba uskoro sjeda novac! Evo kako podnijeti zahtjev