Obavljen očevid

U Zagrebu iz pištolja pucao u automobile na parkingu: Policija ga privela

Ilustracija Foto: Getty Images
Propucavanja su se dogodila između srijede i četvrtka na parkiralištima u naselju Borovje.

Zagrebačka policija privela je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje muškarca koji se dovodi u vezu s propucavanjem četiriju automobila na parkiralištima u naselju Borovje, priopćila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U policiji navode da su se propucavanja dogodila između srijede i četvrtka na parkiralištima u Ul. grada Chicaga, Ul. Zdeslava Turića i Ul. Davora Zbiljskog.

Pročitajte i ovo "Hrvatska Vlada jamči!" Nemam ništa s tim: Jandroković žrtva krađe identiteta

U PUZ-u preciziraju da je Mercedes koji koristi 37-godišnjak, najvjerojatnije iz vatrenog oružja, propucan poklopac motora, zbog čega je nastalo oštećenje lima, dok je Mercedesu koji koristi 30-godišnjak propucana prednja maska, zbog čega su oštećeni hladnjaci klime, getribe i vode te prednje vjetrobransko staklo.

Pročitajte i ovo Golem IT kvar Anušić komentirao tehničke kvarove: "Možemo ovo staviti u kontekst kibernetičkih napada i hakiranja, ovo je hibridni rat"

Pročitajte i ovo Osuđena je Htjela se riješiti stjenica, pa slučajno ubila 11-godišnju susjedu

Također, na zasad neutvrđen način oštećeno je prednje vjetrobransko staklo na BMW u vlasništvu 31-godišnjaka, dok je na Škodi u vlasništvu 27-godišnjakinje, najvjerojatnije hicem iz plinskog pištolja, propucan poklopac motora vozila, zbog čega je nastalo oštećenje lima.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, dodaje PUZ.

 

 

 

Povezane teme