Ajmoooooo!

Pogledajte kako se navija u našim gradovima: "Poslat ćemo igračima sjajnu atmosferu"

Pripreme za utakmicu između Hrvatske i Italije traju tijekom cijeloga dana. Kakva je atmosfera na glavnom zagrebačkom trgu provjerila je reporterka DNevnika Nove TV Srna Bijuk.

Na glavni zagrebački trg počeli su pristizati navijači, oni najuporniji i koji žele prvi red do ekrana da dobro vide utakmicu. Prije nego je ona uopće počela, atmosfera se počela zagrijavati uz bogat glazbeni program.

Na Trgu će se moći čuti od dalmatinske do slavonske pjesme, cilj je u najvećoj fan zoni, gdje će biti tisuće navijača, predstavljati cijelu Hrvatsku.

Nastupaju Adastra band, Maja Bajamić i Antonija Čerkez, a razgovor s njima pogledajte u videu.

Pročitajte i ovo Uoči utakmice Milanović se oglasio na mrežama i poslao poruku Vatrenima: "Bog je visoko..."

Željko Bulić je organizator fešte na Trgu. "Odaziv je sjajan za sada, očekujemo da će Trg biti pun. Poslat ćemo odavde igračima sjajnu atmosferu. Nadamo se i uvjereni smo da ćemo pobjediti danas jer emocija koju su naši navijači pokazali u Leipzigu, sve govori. Dalić će sve preokrenuti", uvjeren je organizator programa koji su navijči organizirali za navijače.

Optimistični su svi. Ako se optimizam opravda na terenu, slavlje do dugo u noć sigurno neće izostati. 

Program je organiziran i u drugim gradovima, Rijeci, Omišu, Zadru, Dubrovniku. Ulice i trgovi prekriveni su kockicama, a na utakmicu se spremaju ZET-ovci, školarci, turisti.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.