nesigurna situacija

Pripadnik Oružanih snaga vraćen iz UNIFIL operacije iz Libanona

Vojnik - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14
Daljnje upućivanje pripadnika Oružanih snaga RH u operaciju potpore miru UNIFIL u Libanonu je odgođeno, priopćio je MORH.

Zbog aktualne sigurnosne situacije, daljnje upućivanje pripadnika Oružanih snaga RH u operaciju potpore miru UNIFIL u Libanonu je odgođeno, priopćio je MORH. 

Pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske koji je sudjelovao u UN operaciji potpore miru UNIFIL u Libanonu u ponedjeljak 21. listopada 2024. godine u večernjim satima vratio se u Republiku Hrvatsku.

Naime, pripadnik OS RH vraća se u Hrvatsku po završetku jednogodišnjeg mandata, a u operaciju potpore miru UNIFIL upućen je temeljem Odluke Hrvatskog sabora.

Zbog aktualne sigurnosne situacije, daljnje upućivanje pripadnika Oružanih snaga u operaciju potpore miru UNIFIL u Libanonu je odgođeno. Podsjetimo, pripadnici Oružanih snaga u misijama i operacijama potpore miru sudjeluju temeljem važećih Odluka Hrvatskog sabora, priopćili su iz MORH-a.

Pročitajte i ovo spora birokracija Povratnica iz Irske bila je ogorčena sustavom u Hrvatskoj, a onda se dogodio obrat: "Rekla sam, ajde da se netko konačno potrudi"

Pročitajte i ovo konkretna rješenja Savjetnik ministra rastužio se zbog članka na DNEVNIK.hr-u o povratnici iz Irske: "Želim se ispričati"

 

Povezane teme