hrvatski državljani

Policija po nalogu EPPO-a uhitila dvojac osumnjičen za subvencijsku prijevaru

Privođenje, ilustracija Foto: Policijska uprava istarska
Po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) primorsko-goranska policija u srijedu je uhitila dvije osobe osumnjičene za subvencijsku prijevaru.

Policija je kratko izvijestila da je u koordinaciji sa zagrebačkim Uredom europskog javnog tužitelja jutros započela realizaciju zadnje faze kriminalističkog istraživanja pri čemu je uhićeno dvoje hrvatskih državljana.

Riječ je o subvencijskoj prijevari u sklopu natječaja Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, koji je raspisala hrvatska Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, poput pretresa, a EPPO će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u ovom predmetu o čemu će, kako ističu, pravodobno obavijestiti javnost. 

Pročitajte i ovo "Građani ne trebaju strahovati" Susjedna zemlja podiže osiguranje vojnih objekata i tvornica streljiva: "Svjedočimo eskalaciji..."

Pročitajte i ovo HEROJ IZRAELA Mladić trčao u sandalama prema teroristima i ubio jednog od njih: "Jeo sam odrezak, a onda sam čuo..."

Povezane teme