Primio je brojne nagrade

Preminuo je novinar Mladen Iličković: "Bio je sjajan kolega i prijatelj"

Preminuo je novinar Mladen Iličković Foto: Srdjan Vrancic/Cropix
U 54. godini života preminuo je novinar Mladen Iličković.

U 54. godni života preminuo je novinar Mladen Iličković.

Karijeru je započeo u Zagrebačkoj panorami, a kao urednik na HRT-u bio je zadužen za mnoge emisije. Istaknuo se kao urednik Eko zone i Zelene linije, piše HRT.

Pročitajte i ovo Ljut zbog majke KBC Split se oglasio o optužbama njemačkog turista: "Učinjeno je sve potrebno..."

"Bio je zagovornik održivog i odgovornog življenja, ambasador alternativnih izvora energije i sanjao je energetski neovisnu Hrvatsku. Volio je svoju obitelj i svoj posao, cijenio neovisno i profesionalno novinarstvo. Za svoj rad primo je brojne nagrade i priznanja, više puta i nagradu Velebitska degenija", napisali su o svome kolegi.

U povodu smrti kolege Iličkovića predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Hrvoje Zovko kazao je: "Mladen Iličković bio je sjajan kolega i prijatelj. Skupa smo počeli raditi na HRT-u u redakciji Zagrebačke panorame. Bio je iznimno aktivan u HND-u kao predsjednik Zbora novinara za okoliš. Ove je godine predano radio na organizaciji svečane dodjele nagrade 'Velebitska degenija' te imao niz zanimljivih ideja i planova za Zbor. Bili smo mu zahvalni na velikom entuzijazmu. Ovo je veliki gubitak za nas. Iskrena sućut obitelji, kolegama i prijateljima."

Povezane teme