GOST DNEVNIKA NOVE TV

Plenković o razlazu s Pupovcem: "Nije ništa gotovo"

Predsjednik Vlade Andrej Plenković gostovao je u Dnevniku Nove TV. Ovo je bio njegov prvi intervju u novom mandatu. Komentirao je razlaz s Miloradom Pupovcem.

Premijer Andrej Plenković gostovao je u Dnevniku Nove TV. Komentirao je razlaz s Miloradom Pupovcem.

Na pitanje kako je objasnio Pupovcu da je došlo vrijeme za rastanak, odgovrio je: "Nije ništa gotovo. Mislim da je sjajna suradnja s nacionalnim manjinama. Takve su bile specifične okolnosti, ali mi smo tu da štitimo prava nacionalnih manjina. Naravno da smo u komunikaciji. Ja sam u komunikaciji sa svima koji su bili moji partneri zadnjih osam godina.

Pročitajte i ovo Prvi intervju u novom mandatu Premijer Plenković ekskluzivno za Dnevnik Nove TV o Milanoviću, vladi, DP-u... Našalio se i o pancirki: "Nosim je non-stop, zato ljudi misle da sam bucmastiji..."

Boris Milošević je bio prvi predstavnik SDSS-a u Kninu. U zrelom društvu, takav potez je trebao dobiti valorizaciju. Kako to da nikome nije uspjelo? Anja Šimpraga je bila sa mnom u Škabrnji. Kad je došla, dio se pitao - zašto? Ako dođu, ili se ignorira, ili nije dobro. Ako ne dođu isto nije dobro", rekao je Plenković.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.