Krš i lom u Zagrebu

Predsjednik Uprave DM-a završio u Remetincu: Bejzbolskom palicom napao poznanika, mahao nožem te ga pretukao

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Predsjednik Uprave DM-a Mirko Mrakužić završio je u Remetincu.

Mirko Mrakužić (58), dugogodišnji predsjednik Uprave DM-a, završio je u ponedjeljak u istražnom zatvoru.

Policija ga sumnjiči da je u subotu pola sata nakon ponoći bejzbolskom palicom napao 36-godišnjeg poznanika te ga zastrašio mašući kuhinjskim nožem. Također ga je navodno pretukao, prijetio mu smrću i razbio mu auto. 

Policija je za DNEVNIK.hr potvrdila da je u Bosanskoj ulici bilo postupanje, ali nisu naveli identitete osoba, već samo njihova godišta: 

"U subotu 21. rujna oko 00:30 oštećeni 36-godišnjak je po prethodnom dogovoru došao osobnim vozilom u Bosansku ulicu kako bi se našao s 47-godišnjom poznanicom, da bi tada do vozila pristupio 58-godišnjak i tupim predmetom oštetio vozilo te potom ozlijedio 36-godišnjaka. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je tijekom opisanog događaja zadobio lake tjelesne ozljede. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su utvrdili da je 58-godišnjak počinio kaznena djela oštećenja tuđe stvari, pokušaja nanošenja teške tjelesne ozlijede i prijetnje, a nakon čega je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće koje je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu", poručili su nam iz policije.

Dežurni sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu poslao je predsjednika Uprave DM-a 30 dana u zatvor u Remetincu jer postoji opasnost od ponavljanja djela.

Poslali smo upit DM-u o cijelom slučaju, a kada dobijemo odgovore, objavit ćemo ih.  

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Italiji VIDEO Muškarac se slomio pred kamerama i priznao grozan zločin: "Nisam više mogao izdržati"

Pročitajte i ovo U Tajlandu Strujom pobili 125 krokodila da ne bi pobjegli u poplavama

Pročitajte i ovo Tenzije na Bliskom istoku Hezbolah: "Ispalili smo raketu na sjedište Mossada" - Znakovita poruka iz Europe: "Pojačavamo planove za nepredviđene situacije"

Povezane teme