Objasnio je

Milanović komentirao zašto je on najbolji izbor za predsjednika: "Imam znanja..."

Zoran Milanović - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Zoran Milanović istaknuo je svoje kvalitete koje su potrebne za kvalitetno obnašanje funkcije predsjednika republike.

Predsjednik Republike Zoran Milanović bio je gost Dnevnika Nove TV, u kojem je s njim razgovarao novinar Hrvoje Krešić. Milanović je komentirao i svoje kvalitete koje će mu, smatra, pomoći osvojiti novi mandat na Pantovčaku. Iskustvo nije jedna od njih, ustvrdio je predsjednik, jer bi onda značilo da jedna osoba treba biti doživotni obnašatelj te funkcije jer ima više iskustva od svih, ali neke svoje kvalitete ipak je naglasio.

"Imam znanja relevantna za državništvo, od povijesti prava, države, hrvatske diplomacije, prakse diplomacije, do općeg znanja...", rekao je Milanović.

Objasnio je i da se pomalo zaboravilo da je nakon njegova slogana na izborima "Predsjednik s karakterom" stajao i nastavak - Hrvatska sa stavom. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novaplus.hr.
 

Pročitajte i ovo Ekskluzivno Milanović u Dnevniku Nove TV: "Anušić je sa mnom ogovarao ministre HDZ-a prije nego što su ga vratili na tvorničke postavke"

Pročitajte i ovo NOVI CROBAROMETAR HDZ i dalje vodeći, Milanović je najpozitivniji, a pogledajte gdje je Domovinski pokret