Dobar posao Martine Dalić

Šefica Podravke za Dnevnik Nove TV otkrila prve poteze nakon preuzimanja poljoprivrednih tvrtki

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
O velikom poslu Podravke, vrijednom 333 milijuna eura, reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga razgovarala je s predsjednicom Uprave Podravke Martinom Dalić.

Posao preuzimanja poljoprivrednih društava Fortenove zaključen je u petak, a o detaljima je za Dnevnik Nove TV govorila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić. Istaknula je kako će do samog preuzimanja tvrtki i završetka transakcije proći još nekoliko mjeseci, a prezimanje vlasništva nad Beljem, Vupikom i drugim tvrtkama dogodit će se na zimu. 

Pročitajte i ovo Dobre vijesti Dnevnik Nove TV doznaje: Od utorka pojeftinjuje gorivo, vozači pogledajte kakve vas cijene očekuju

Kao prve poteze nakon preuzimanja istaknula je predstavljanje Podravke, održavanje skupova radnika, kao i velik posao analize mehanizacije i potom procjene u što je potrebno investirati. 

"Naša ambicija je da Belju, Vupiku i ostalima donesemo uspješno poslovanje", naglasila je Dalić. 

Pročitajte i ovo Pravda nakon trideset godina Branitelji progovorili o zlodjelima krvnika iz Bilja: "U policijskoj stanici hvalio se da je kasapio ljude"

Dodala je da i da Podravka trenutačno stoji vrlo dobro s obzirom na turističku sezonu. 

"Naša polugodišnja analiza pokazala je da smo na tržištu Hrvatske rasli oko osam posto, nalazimo se u vrlo povoljnom trenutku", ocijenila je Martina Dalić.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.