Hitna intervencija

Požar u centru grada: Na teren pozvane sve hitne službe, doznajemo o čemu se radi

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Građani su nešto prije 15 sati prijavili požar u Martićevoj ulici u Zagrebu.

Hitna intervencija vatrogasaca u utorak poslijepodne u centru Zagreba. Građani su u 14:43 prijavili požar u stanu u Martićevoj ulici. Vatrogasci su dolaskom na intervenciju utvrdili da je riječ o požaru kreveta u stanu.

Na mjesto događaja je osim tri vatrogasna vozila pozvana i policija, hitna pomoć te elektra i plinara te će se utvrditi uzrok požara.

Iz stana je evakuirana vlasnica koja je zbrinuta u obližnjem domu zdravlja zbog udisanja dima.

Zbog brojnih hitnih službi u Martićevoj se stvorila velika gužva. Požar je u 14:50 lokaliziran te je pod kontrolom, a u tijeku je razdimljavanje stubišta.

Od zagrebačkih vatrogaca doznajemo kako je opožarena soba u stanu te je nagorio cijeli interijer i prozori, dok je ostatak stana zadimljen. Od dojave do stavljanja požara pod kontrolu prošlo je svega sedam minuta.

Pročitajte i ovo Scene koje lome dušu Poznato koliko je vojnik imao alkohola u krvi: Pokopan otac i troje mališana stradalih u stravičnoj nesreći - "Ovo je tuga do neba"

Pročitajte i ovo Šokantan incident Kajtazi prijavljen DORH-u: Udario predsjednicu romske udruge?

Pročitajte i ovo Slučaj Škorić Novinarka Dnevnika Nove TV zbunila Butkovića: Pogledajte kako se izmotavao na pitanje o uhićenju bliskog suradnika

Pročitajte i ovo totalni rat Izrael napao Bejrut i najavio novi val zračnih udara: "Tko god ima raketu u domu, više neće imati dom"  

Povezane teme