Policija objavila detalje

VIDEO/FOTO Kod Šibenika zbog prometne nesreće izbio požar: Vatrogasci na terenu, u gašenju pomažu dva kanadera

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Kod Šibenika je zbog prometne nesreće izbio požar.

Više od 40 vatrogasaca uz pomoć dva kanadera gase požar na šibenskom području koji je planuo u četvrtak u poslijepodnevnim satima kao posljedica prometne nesreće.

Dojava o požaru na vozilu, odakle se vatra proširila na obližnju šumu uslijed jakog vjetra od Vrpolje prema Perkoviću, stigla je u 15:19 sati kazali su u županijskom Centru 112.

"Na terenu su 42 vatrogasca s dva kanadera. Imali smo tri, ali je jedan povučen. Situacija na terenu je dobra i očekujemo da će požar brzo biti stavljen pod kontrolu", kazao je za Hinu zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Volimir Milošević.

Šibensko-kninska policija objavila je više detalja o prometnoj nesreći zbog koje je izbio požar.

"Prometna nesreća se dogodila na način da 64-godišnjak upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarski oznaka, prilikom vršenja radnje polukružnog okretanja, prednjim dijelom vozila izlijeće van kolnika te nalijeće vozilom na kamen, uslijed čega dolazi do samozapaljenja automobila. U prometnoj nesreći nema ozlijeđenih osoba", izvijestila je.

Na intervenciju su poslani JVP Šibenik, DVD Šibenik, DVD Zablaće, DVD Perković, DVD Bilice, DVD Brodarica te DVD Grebaštica s 13 vozila.

Pročitajte i ovo Tvrdi ugledni medij Sabotažu Sjevernog toka odobrio najviši ukrajinski vrh: Zelenski je to pokušao spriječiti, ali bilo je prekasno

Pročitajte i ovo Velika gospa S oltara marijanskih svetišta odaslane poruke vjernicima: Kritizirali društvo, pravo žene na izbor i rodnu ideologiju

Povezane teme