gdje na more

Nije baš sve tako skupo: Pronašli smo povoljne apartmane na moru, pogledajte ponudu i cijene

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Privatni smještaj na moru ove je godine još skuplji nego lani, a u sezoni je gotovo nemoguće naći pristojan obiteljski apartman za manje od 100 eura. Pročešljali smo oglasnik Bijelo Jaje i uspjeli pronaći apartmane po povoljnim cijenama.

Ljeto i godišnji odmori samo što nisu, a mnogi su na mukama zbog cijena privatnog smještaja, koje su i ove godine otišle prema gore.

U sezoni je praktički nemoguće naći apartman jeftiniji od 100 eura, što znači da bi četveročlana obitelj koja želi na moru provesti tjedan dana trebala izdvojiti 700 eura samo za smještaj.

Na oglasniku Bijelo Jaje pronašli smo oglase za smještaj na moru po ipak povoljnim cijenama. 

Apartman s pogledom na more u Podstrani kod Splita, od 50 do 90 eura

Iznajmljuje se apartman u Podstrani kod Splita za tri osobe. Cijena je od 50 do 90 eura po noćenju, ovisno o periodu. Potpuno je opremljen te ima divnu terasu s pogledom na more.

Apartman u Podstrani Foto:Bijelo Jaje

Split, Bačvice, apartman blizu plaže, 70 eura

Studio apartman za dvije osobe (30 m2), s terasom. Apartman se nalazi na poželjnoj lokaciji (Bačvice), a smješten je kao zaseban objekt, što osigurava mir i privatnost. Posjeduje privatni parking. Cijena u lipnju je 70 eura, u srpnju i kolovozu 80 eura, dok je u rujnu cijena 70 eura.

Zadar, soba za dvije osobe, 60 eura

Zadar, soba za dvije osobe, blizina svih trgovačkih centara, restorana, pošte, banke. Stan se sastoji od velike sobe, kupaonice, tuš-kabine, toaleta, zelene površine ispred stana te parkirnog mjesta. Ima Wi-Fi, TV, mali hladnjak.

Sukošan, apartman za tri osobe, 100 metara od plaže

Apartman 2+1, na prvom katu kuće, u hladovini, sastoji se od spavaće sobe, opremljene kuhinje, kupaonice s tušem te balkonom na kojem su gosti sami.

Apartmani Adriatic Mobile Homes, Sveti Filip i Jakov, od 120 eura

Mobile kućice nalaze se blizu pješčane plaže 200 m, od centra 400 m i u tihom okruženju. Luksuzno su namještene, imaju TV, Wi-Fi, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju perilicom po suđa i boravak. 40 m2 ukupne površine. Klimatizirano. Vanjska natkrivena terasa od 27 m2 s ljetnim namještajem. Parking.

• 1. 6. – 15. 6. 120 eura
• 16. 6. – 7. 7. 135 eura
• 8. 7. – 14. 7. 165 eura
• 15. 7. – 18. 8. 200 eura
• 19. 8. – 25. 8. 165 eura
• 26. 8. – 8. 9. 135 eura
• 9. 9. – 30. 9. 120 eura

Mobilne kućice Sveti Filip i Jakov Foto:Bijelo Jaje

Apartmani Vladimir, Malinska, Krk, 80 eura

Apartmani Vladimir za obiteljski odmor, 450 metara do plaže, 200 metara do trgovine i autobusnog kolodvora. Apartman A2+1, A4 i studio apartman.

Apartman Bagi, Kalelarga, Zadar

Iznajmljuje se apartman Bagi s 4 zvjezdice u samom centru poluotoka na glavnoj šetnici u Zadru (Kalelargi), na trećem katu novije zgrade koja ima lift. Ulaz u zgradu je s Kalelarge, a apartman gleda na mirno dvorište, tako da nema buke sa šetnice. Apartman za dvije osobe u cijelosti je novouređen. Cijena je u sezoni 75 eura.

Apartman Zadar Foto:Bijelo Jaje

Apartmani Pajnić, Rijeka

Novouređeni apartmani Pajnić nalaze se u mirnijem naselju Rijeke, udaljeni su svega 10 min od centra grada. U prizemlju kuće nalaze se studio apartman za 4 osobe i apartman za 4 osobe. Opremljeni su kuhinjom, kupaonicom (perilica rublja, sušilo za kosu). Cijene apartmana su od 60 do 80 eura, ovisno o terminu.

Apartman Rijeka Foto:Bijelo Jaje