tragedija u norveškoj

Poskliznuo se i pao s litice visoke 604 metra

Preikestolen Foto: AFP
Muškarac je pao s litice u Norveškoj. Radi se o turističkoj atrakciji u općini Strand u okrugu Rogaland. Preikestolen je strma litica koja se uzdiže 604 metra iznad Lysefjordena. Na vrhu litice nalazi se gotovo ravan vrh od otprilike 25 puta 25 metara.

Muškarac je u Norveškoj pao s litice visoke 604 metara. Nesreća se dogodila u općini Strand, u norveškom okrugu Rogaland.

Radi se o popularnoj turističkoj atrakciji. Tu planinarsku stazu godišnje posjeti više od 300.000 ljudi, javlja CNN. 

Pročitajte i ovo Ups! Kakav gaf na plakatu s Penavom i Bartulicom! Mnoge je ovo nasmijalo, a fotku je podijelila i Sandra Benčić: "Ideologodija"

Policija je potvrdila da je muškarac u 40-im godinama preminuo u ponedjeljak. Zasad se zna da je putovao sam i da su kod njega pronađeni telefon i osobna iskaznica. Još nije službeno identificiran.

"Istražujemo slučaj kao nesreću pri padu. Nemamo pretpostavki o tome da se dogodilo nešto kriminalno", rekli su iz policije za CNN.

U ponedjeljak su ispitana dva svjedoka, među kojima i jedan koji je vidio incident. Objasnio je da se muškarac poskliznuo i pao.

Pročitajte i ovo Imovinska kartica Nadrealno priopćenje Stjepe Bartulice: Evo kako je objasnio od kud mu novac za život

Preikestolen je strma litica koja se uzdiže 604 metra iznad Lysefjordena. Na vrhu litice nalazi se gotovo ravan vrh od otprilike 25 puta 25 metara.

Ova litica stekla je globalnu slavu nakon što je prikazana u šestom filmu "Nemoguća misija", u kojem glumi Tom Cruise.